Flere menn tiltalt for grovt ran, voldtekt og frihetsberøvelse

Tre menn er tiltalt for grovt ran og frihetsberøvelse av to kvinner i Oslo etter en avtale om sexkjøp. To av mennene er også tiltalt for voldtekt.

Mennene oppsøkte ifølge tiltalen en leilighet 8. mai i fjor, etter å ha avtalt å kjøpe sex av en av to kvinner som oppholdt der. Der skal kvinnene ha blitt utsatt for blant annet grovt ran. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Mennene oppsøkte ifølge tiltalen en leilighet 8. mai i fjor, etter å ha avtalt å kjøpe sex av en av to kvinner som oppholdt der. Der skal kvinnene ha blitt utsatt for blant annet grovt ran. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Publisert

Tirsdag skal mennene møte opp i det som blir den første rettsdagen i Oslo tingrett. To av mennene er i 20-årene mens den tredje er i slutten av tenårene.

Mennene oppsøkte ifølge tiltalen en leilighet 8. mai i fjor, etter å ha avtalt å kjøpe sex av en av to kvinner som oppholdt seg der.

En av de tre tiltalte skal ha holdt vakt utenfor bygningen. De to andre slo, sparket og rispet kvinnene med kniv, ifølge tiltalen. De tiltalte kom også med grove trusler mot kvinnene om hva de ville gjøre dersom de ikke fikk penger.

To av mennene skal så ha voldtatt kvinnen de avtalte sexkjøp med. På grunn av truslene, volden og frihetsberøvelsen, turte ikke kvinnen å gjøre motstand, ifølge tiltalen.

Det er satt av tid til rettssaken til 3. april.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer