Flere fjelloverganger fortsatt stengt

Uvær fører til at mange fjelloverganger fremdeles er stengt eller har kolonnekjøring.

Uvær stenger flere fjelloverganger natt til torsdag. Dette bildet er tatt på Strynefjellet tidligere i måneden. Arkivfoto: Statens vegvesen / NTB
Uvær stenger flere fjelloverganger natt til torsdag. Dette bildet er tatt på Strynefjellet tidligere i måneden. Arkivfoto: Statens vegvesen / NTB Vis mer
Publisert

E6 over Dovrefjell ble gjenåpnet torsdag kveld etter å ha vært stengt siden onsdag kveld.

Lenger nord er europaveien derimot stengt. Ved Kvænangsfjellet i Troms og Finnmark er E6 stengt på grunn av snøskred. Statens vegvesen kommer med ny vurdering fredag klokken 12. Også fylkesvei 889 Snefjord – Havøysund i Måsøy er stengt.

E6 Saltfjellet er fortsatt stengt, i første omgang fram til klokken 8 fredag, mens det er åpnet for fri ferdsel på E6 Sennalandet etter en periode med kolonnekjøring.

E10 Bjørnfjell i Nordland ble stengt klokken 23.40 onsdag kveld og er fortsatt stengt. Det blir tatt en ny vurdering fredag klokken 7.

På fjellovergangene mellom Øst- og Vestlandet er E134 Haukelifjell og E16 over Filefjell åpnet for normal trafikk, mens det er kolonnekjøring på rv. 7 over Hardangervidda.

Det er styrt trafikkavvikling på riksvei 52 Hemsedalsfjellet, og fv. 27 Venabygdsfjellet i Ringebu kan bli stengt på kort varsel.

Følgende øvrige veier er stengt:

* Rv. 13 Vikafjellet

* Fv. 50 Hol – Aurland

* Fv. 53 Tyin – Årdal

* Fv. 705 Stugudal – Brekken

* Fv. 888 Bekkarfjord – Hopseidet

* Fv. 889 Snefjord – Havøysund

* Fv. 890 Kongsfjordfjellet

* Fv. 891 Båtsfjordfjellet

* Fv. 98 Ifjordfjellet

* E69 Skarsvåg – Nordkapp

Det er kolonnekjøring følgende steder:

* Rv. 7 over Hardangervidda

* Rv. 52 Hemsedal (styrt trafikkavvikling)

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer