Flere feil skaper problemer i togtrafikken

Signalfeil på Gardermobanen og Sørlandsbanen, samt strømproblemer i Oslo fører til forsinkelser i togtrafikken tirsdag kveld.

Tirsdag kveld fører signalfeil og strømproblemer til flere problemer i togtrafikken. Foto: Ørn E. Borgen / NTB.
Tirsdag kveld fører signalfeil og strømproblemer til flere problemer i togtrafikken. Foto: Ørn E. Borgen / NTB. Vis mer
Publisert

Tirsdag kveld fører flere feil til forsinkelser og innstillinger i togtrafikken.

Det er blant annet strømproblemer i Oslo som fører til forsinkelser mellom Oslo S og Nyland. Bane Nor meldte på sine nettsider om feilen klokken 18.40.

– Vi jobber med å rette feilen, men vet ikke hvor lang tid det vil ta, skriver Bane Nor.

Ved 22-tiden ble det meldt om signalfeil på Sørlandsbanen ved Mjøndalen. Her meldes det at det muligens vil bli forsinkelser.

Problemene berører L12, Vys regiontog fra Oslo til Bergen, samt Go-Aheads regiontog fra Oslo til Stavanger. Også tidligere tirsdag var det signalproblemer ved Mjøndalen.

Tirsdag kveld er det også signalfeil på Gardermobanen. Ifølge Vy kjører togene med redusert hastighet mellom Gardermoen og Eidsvoll.

Dette berører blant annet SJ Norges regiontog mellom Oslo og Trondheim, og Flytoget.

Tidligere på ettermiddagen oppsto det en feil med en sporveksler ved Ski på Østfoldbanen. Bane Nor opplyste klokken 20.20 om forsinkelser på grunn av feilen, men en drøy time senere var feilen rettet, Men reisende må regne med forsinkelser og innstillinger inntil trafikken er i normal drift, ifølge Vy.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer