Fjelloverganger stengt lørdag formiddag

Flere fjelloverganger holder fortsatt stengt. Vegtrafikksentralen advarer mot glatte veier i Sør-Norge.

E6 over Saltfjellet er en av mange fjelloverganger som er steng på grunn av uvær. Foto: Statens vegvesen / NTB
E6 over Saltfjellet er en av mange fjelloverganger som er steng på grunn av uvær. Foto: Statens vegvesen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ventet nedbør og vanskelig føre i mange områder. Vegtrafikksentralen oppfordrer folk til å unngå å kjøre utover dagen, hvis de ikke må.

– Det kommer til å bli glatt på flere mindre veier der det ligger snø. Det er det bare å forberede seg på, sier trafikkoperatør Mikael Olsen til VG.

Større veier er foreløpig brøytet ganske godt, men det er kommet melding om en del isete veier på Vestlandet, opplyser han.

Trafikanter som skal over fjellet, bør også følge med på trafikkinformasjonen. Fremdeles er flere fjelloverganger stengt.

I 9-tiden opplyste Vegtrafikksentralen at fylkesvei 50 Aurland-Hol og riksvei 13 over Vikafjellet er stengt. Det vil bli gjort ny vurdering for begge veistrekningene klokken 10.

Fylkesvei 27 over Venabygdsfjellet i Innlandet holdes stengt fram til søndag morgen klokken 9. Da vil det bli foretatt en ny vurdering, ifølge Vegtrafikksentralen øst.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer