Fire skadd i knivangrep ved tysk høgskole

Fire personer ble skadd da en mann gikk til angrep med kniv på et høgskoleområde i byen Hamm i delstaten Nordrhein-Westfalen i Tyskland, ifølge politiet.

I en separat hendelse fredag morgen ble en kvinne og ei sju år gammel jente knivstukket ved en skole i Esslingen i Baden-Württemberg. Foto: Bernd Weissbrod/dpa via AP
I en separat hendelse fredag morgen ble en kvinne og ei sju år gammel jente knivstukket ved en skole i Esslingen i Baden-Württemberg. Foto: Bernd Weissbrod/dpa via AP Vis mer
Publisert

Den antatte gjerningspersonen er pågrepet, opplyser politiet etter hendelsen ved høgskolen Hamm-Lippstadt (HSHL) fredag ettermiddag.

En stor politiaksjon ble satt i gang, og politiet ba på Twitter folk om å unngå området.

Ifølge kringkasteren WDR var gjerningspersonen en ung mann fra Hamm som gikk løs på flere studenter med kniv i et undervisningsbygg.

Tre kvinner og én mann ble ifølge WDR skadd før studentene klarte å stanse angriperen.

I en separat hendelse fredag morgen ble en kvinne og ei sju år gammel jente skadd i et knivangrep på en barneskole i Esslingen i nærheten av Stuttgart i Sør-Tyskland. Politiet leter etter en mistenkt gjerningsmann i 30-årene.

Verken motiv eller relasjonen mellom gjerningspersonene og ofrene er kjent.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer