Fire politifolk var involvert i skyteepisoden i Bergen

Fire politifolk var involvert i skyteepisoden som førte til at en mann ble drept av politiet i Bergen mandag, melder BA. Mannen var alene i leiligheten.

Biler og mannskaper fra nødetatene utenfor bygården i Ibsens gate i Bergen, der en person ble skutt og skadd av politiet under en politiaksjon sent mandag kveld. Fire politifolk var involvert i skyteepisoden i Bergen, melder BA. Foto: Eivind Senneset / NTB
Biler og mannskaper fra nødetatene utenfor bygården i Ibsens gate i Bergen, der en person ble skutt og skadd av politiet under en politiaksjon sent mandag kveld. Fire politifolk var involvert i skyteepisoden i Bergen, melder BA. Foto: Eivind Senneset / NTB Vis mer
Publisert

Det var BT som først meldte at 39-åringen som døde etter at politiet avfyrte skudd mot ham i Ibsens gate i Bergen mandag kveld, var alene i leiligheten.

– Avdøde var alene, og vi har ingen holdepunkter for at andre sivile personer var involvert, sier regionleder i Spesialenheten, Ellen Eikeseth Mjøs, til BA.

Spesialenheten bekrefter onsdag formiddag at det ikke var noen gisselsituasjon i forkant av politiaksjonen.

– Fire polititjenestepersoner var involvert i selve hendelsen. Det ble avfyrt flere skudd, og handlingene skjedde i gangen og i inngangsdøren til avdødes leilighet, bekrefter Mjøs.

Det er ikke kjent om det var en tjensteperson som avfyrte alle skuddene, eller om det var flere tjenestepersoner som avfyrte skudd.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer