Fire pågrepet etter knivstikking av far og sønn i Kristiansand

En mann i 20-årene og hans far ble knivstukket i Voiebyen i Kristiansand onsdag kveld. Fire personer er pågrepet i saken.

En mann i 20-årene og hans far ble knivstukket i Voiebyen i Kristiansand onsdag kveld. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB
En mann i 20-årene og hans far ble knivstukket i Voiebyen i Kristiansand onsdag kveld. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Vi har pågrepet fire som har vært mistenkt i å ha vært involvert i hendelsen, de vil bli avhørt i løpet av dagen, sier operasjonsleder Ole Bjørn Kleivane til NTB torsdag morgen.

– Jeg har ikke siktelsen foran meg her, men de er mistenkt for å ha hatt en rolle i denne knivstikkingen. Foreløpig har vi ikke grunn til å tro det er flere involverte, men etterforskning er dynamisk, så vi får se, sier operasjonslederen.

Pågripelsene skjedde tidlig torsdag morgen. Politiet vet foreløpig ikke mer om bakgrunnen for hendelsen eller om det var noen relasjon mellom siktede og de to fornærmede.

Det var klokken 22.50 onsdag kveld politiet bekreftet at en mann i 20-årene og hans var hadde blitt knivstukket i Kristiansand. Begge mennene behandles på sykehuset i byen. De er ikke livstruende skadd.

Hendelsesforløpet er foreløpig ukjent.

Politiet fikk melding om hendelsen klokka 22.08 onsdag kveld. Hendelsen har skjedd utendørs i et boligområde i Voiebyen. Et veikryss foran en garasje er sperret av og politiets krimteknikere er på stedet.

– Vitner i området er eller vil bli avhørt. Vi ønsker å komme i kontakt med andre som har opplysninger om hendelsen, sier innsatsleder Stian Pauschert i Agder politidistrikt til Fædrelandsvennen.

Vitner skal ha forklart at flere biler som har vært på stedet har forlatt området, skriver avisen.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer