Fire menn siktet for seksuelt overgrep i Sortland

Fire menn er pågrepet og siktet for seksuelt overgrep etter en hendelse på Sortland i Nordland natt til søndag, Politiet advarer mot ryktespredning.

Publisert
Sist oppdatert

– De fire er alle siktet for seksuelt overgrep. Mennene er i 20-årene og har tilhørighet i Nordland. Politiet har påbegynt avhør av de siktede og vil vurdere om disse skal fremstilles for varetektsfengsling, skriver politiet i en pressemelding.

Politiets mottok søndag ettermiddag en melding fra en innringer som fortalte om en hendelse i et busskur på Kleiva i Vesterålen. De sier at hensyn til etterforskningen gjør at de så langt har vært varsomme med å gi opplysninger i saken.

– Politiet er kjent med at det verserer mange rykter og bilder i sosiale medier om hva som har skjedd, og hvem som har vært involvert. Slike rykter kan skade dem som blir omtalt, og politiet ber om at man unngår å spre rykter og bilder, står det i pressemeldingen fra Nordland politidistrikt.

Avhørene av de siktede er i gang, og politiet vil vurdere om de skal fremstilles for varetektsfengsling.

Saken oppdateres.

(NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer