Fire grunner til at du bør sjekke SOL mobil i påsken

Det smarteste du gjør i påsken!

(upublisert) Opprettet
Svært mange reiser bort i påsken, enten det er til familie og venner, på hytta eller utenlands. Da er du kanskje uten tilgang til pc, som fortsatt er den plattformen flest benytter når de skal lese nyheter. Selv om det er fint å komme seg vekk fra alt kjas og mas, er det likevel greit å følge med på nyhetsbildet. Vi gir deg fire grunner til at det er nettopp våre mobilsider du bør sjekke innom denne påsken:

1. Vi samler nyhetene for deg

Vi har tilgang til alle landets nettaviser. Totalt dreier det seg om over 400 kilder! Vi jobber for å samle de viktigste og beste nyhetene fra alle landets aviser på ett sted.

2. Alltid oppdatert

Selv om det er påske, har SOL den samme bemanningen. Vi er bemannet fra tidlig morgen til midnatt hver eneste dag i påsken. Om natten kjører vi en egen nattmodus som henter de siste nyhetene fra landets riksaviser.

3. Raskere tilgang med SOL-app

Med en smarttelefon kan du laste ned SOLs egen app for lettere tilgang til mobilsidene. Den kan du bruke, enten du har en Android- eller iOS-telefon. Android: Last ned iPhone: Last ned

4. Lett tilgang til SOLs undersider og tjenester

SOL har mange ulike tjenester og undersider og disse er samlet i menyen på vår mobilside. Enten du bare vil sjekke de siste nyhetene, se hva dagens horoskop sier eller ha mattips til påsken, så finner du det via menyen. Kjenner du til denne knappen på mobilsidene?Kjenner du til denne knappen på mobilsidene? Ved å bruke mobilsidene eller appen, får du dessuten raskere tilgang til de mest nyttige sidene. Vips, så dukker det opp snarveier til SOLs undersider.Vips, så dukker det opp snarveier til SOLs undersider. Ha en strålende påske!

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.