Fire døde da turistbåt kantret i Italia

Fire personer mistet livet i en båtulykke i Maggioresjøen nord i Italia søndag.

Italienske redningsarbeidere leter etter minst to personer etter at en seilbåt med turister kantret i uvær i Maggioresjøen nord i Italia søndag. Foto: Vigili Del Fuoco / AP / NTB
Italienske redningsarbeidere leter etter minst to personer etter at en seilbåt med turister kantret i uvær i Maggioresjøen nord i Italia søndag. Foto: Vigili Del Fuoco / AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dykkere hentet opp fire lik etter en større leteaksjon, melder det italienske nyhetsbyrået Ansa.

Redningsmannskaper sa først at tre lik var funnet nær den kantrede båten, men dette tallet ble senere oppjustert til fire da det siste liket ble funnet nær skipsvraket på 16 meters dyp mandag morgen. Det letes ikke etter flere savnede.

20 av 24 som var om bord på båten, er i trygghet, ifølge nyhetsbyrået.

Kantringen skjedde i Maggioresjøen utenfor Lisanza i Lombardia-regionen i Nord-Italia, rundt 50 kilometer nordvest for Milano.

Ulykken skyldtes en storm som herjet i området, ifølge Attilio Fontana, presidenten i Lombardia-regionen. Det var en 16 meter lang seilbåt leid av turister, som kantret i uværet.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer