Fikk kjempebot

Føreren av et vogntog lastet med en gravemaskin fikk en bot som svir etter å ha blitt oppdaget i en mobil kontroll på Alvdal fredag.

Ved en trafikkontroll i Alvdal fikk føreren av denne spesialtransporten 151.700 kroner i bot fordi den hadde 15.200 kilo overlast på semitraileren. Foto: Statens vegvesen / NTB
Ved en trafikkontroll i Alvdal fikk føreren av denne spesialtransporten 151.700 kroner i bot fordi den hadde 15.200 kilo overlast på semitraileren. Foto: Statens vegvesen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Spesialtransporten var på vei sørover på riksvei 3 da den mobile kontrollen oppdaget den. De valgte å ta med seg vogntoget til Bergerønningen kontrollstasjon for utvidet kontroll.

Der kom det fram at spesialtransporten ikke hadde dispensasjon, og at det dermed dreide seg om en stor overlast. Overlasten var på hele 15.200 kilo, noe som resulterte i en bot på 151.700 kroner.

I tillegg ble det utstedt bruksforbud. Følgebilen manglet også påkrevd utstyr og hadde en sikthindrende gjenstand i frontruta.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer