– Fikk ikke skyss av Eli. I tillegg har de jo sperret slottstrappa

Det er 20 år siden Carl I. Hagens kone Eli kjørte ned trappen utenfor Slottet etter stortingsmiddagen. I år tok han trikken til den årlige middagen, sier han.

Carl I. Hagen t.v. og Himanshu Gulati ankommer kongeparets middag for stortingsrepresentantene på slottet. Foto: Torstein Bøe / NTB
Carl I. Hagen t.v. og Himanshu Gulati ankommer kongeparets middag for stortingsrepresentantene på slottet. Foto: Torstein Bøe / NTB Vis mer
Publisert

– I dag kjørte ikke Eli meg, hun har andre ting å gjøre akkurat nå. Så jeg valgte å ta trikken hit. I tillegg har de jo sperret slottstrappa nå, sier en lattermild Hagen til TV 2.

Han er blant de rundt 200 gjestene som skal spise på årets stortingsmiddag på Slottet.

For 20 år siden skapte hans kone Eli store overskrifter etter at hun kjørte bilen utover den relativt bratte trappa utenfor Slottet. Ingen ble skadd i uhellet.

– Klart jeg skvatt. Det gikk veldig fort. Jeg skled ned trappene. Så ble det en «bump». Jeg merket at noe falt av, men kjørte bare videre, sa hun til Nettavisen den gang.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer