FHI: Laveste antall coronadødsfall siden oktober

Det er foreløpig meldt inn fire coronarelaterte dødsfall til Folkehelseinstituttet (FHI) i forrige uke. Det er det laveste antallet siden uke 44 i oktober.

Ikke siden slutten av oktober er det registrert like få coronadødsfall på en uke som i forrige uke, ifølge FHI. Foto: Fredrik Hagen / NTB
Ikke siden slutten av oktober er det registrert like få coronadødsfall på en uke som i forrige uke, ifølge FHI. Foto: Fredrik Hagen / NTB Vis mer
Publisert

Nedgangen er i tråd med den nedadgående trenden i meldte coronatilfeller blant de eldste aldersgruppene, ifølge FHIs ukesrapport.

– Dette kan være tidlige tegn på at de eldste har fått beskyttelse etter vaksinasjon, men kan også være en effekt av andre smitteverntiltak, skriver instituttet.

Det er totalt meldt inn 632 coronadødsfall til FHI. Aldersgruppen med flest dødsfall er personer som er 80–89 år gamle. 53 prosent av alle døde er menn. FHI presiserer at det ikke alltid er mulig å vite om pasienten har dødd av eller med covid-19.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer