Trondheim:

Femåring kokainforgiftet

En femåring fikk i forrige uke i seg kokain i Trondheim. Det viste prøver tatt på legevakten natt til fredag.

Illustrasjonsbilde. Foto: Gorm Kallestad / NTB
Illustrasjonsbilde. Foto: Gorm Kallestad / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Vi kan bekrefte at minst ett barn under skolealder har fått i seg det som mest sannsynlig er kokain. Vi har mistanke om at et annet barn, en treåring, også har fått i seg stoffet, men det er ikke bekreftet, sier etterforskningsleder Jan Niklas Kjendlie i Trøndelag politidistrikt til Nidaros.

De to barna ble fraktet til St. Olavs hospital av foreldrene torsdag i forrige uke. Nidaros skriver at de hadde febersymptomer, synsforstyrrelser, kjevebevegelser og var urolige. Ett av barna kastet opp. Resultatet av undersøkelsene gjorde at legene tok kontakt med politiet.

Barna var hjemme hos en av foreldrene og samboeren da de ble syke. Samboerparet er nå mistenkt for kroppskrenkelse. Etterforskningslederen sier paret stiller seg uforstående til saken, og de sier de ikke vet hvordan barna kan ha fått i seg noe slikt.

Politiet ransaket boligen til paret etter hendelsen og gjorde et beslag av noe de mener er narkotika. Barnevernet er koblet inn i saken. Ifølge politiet er ikke barna alvorlig skadd.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer