Fem prøvde å krysse grensen til Norge - bøtelagt

Fem utenlandske statsborgere fikk forelegg på 5.000 kroner hver da de søndag kveld forsøkte å krysse grensen til Norge fra Sverge ved en stengt grenseovergang.

Fem østeuropeere fikk forelegg på 5.000 kroner hver da de forsøkte å krysse grensen til Norge ved en stengt grenseovergang i Kongsvinger kommune. Foto: Torstein Bøe / NTB
Fem østeuropeere fikk forelegg på 5.000 kroner hver da de forsøkte å krysse grensen til Norge ved en stengt grenseovergang i Kongsvinger kommune. Foto: Torstein Bøe / NTB Vis mer
Publisert

De fem forsøkte å krysse grensen ved den stengte grenseovergangen på fylkesvei 1992 ved Mitandersfors.

– Det er fem østeuropeere. Alle er bortvist fra Norge og returnert til Sverige, sier operasjonsleder Bård Einar Hoft i Innlandet politidistrikt til NTB.

Han kjenner ikke til hva de fem har forklart om besøket til Norge. Den stengte grenseovergangen ligger i Kongsvinger kommune.

Grensen til Norge ble stengt 29. januar. For tiden er det bare nordmenn og utlendinger som er bosatt i Norge, med noen unntak, som får komme inn i landet.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer