Fem personer skadd i trafikkulykke i Nordland

En person er fraktet til sykehus med luftambulanse, og fire er tatt med til legevakt, etter en trafikkulykke i Brønnøy i Nordland.

Publisert

– Det er en bil med campingvogn hvor vogna har kommet inn i autovernet, fått sleng og truffet en motgående bil, sier operasjonsleder Kenneth Magnussen til NTB.

Det var totalt sju involverte personer i ulykken. En person som satt i bilen med campingvogn, er fraktet til sykehus med luftambulanse. Skadeomfanget er foreløpig ikke kjent.

I tillegg er fire personer brakt til legevakt med ambulanse, mens to personer kom uskadd fra ulykken.

– Det er foreløpig for tidlig å si hva som er årsaken til at bilen med campingvogn havnet i autovernet. Hastigheten på stedet er 70 eller 80 kilometer i timen, men det er ikke mistanke om at det er kjørt i for høy hastighet, sier Magnussen.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.