Norwegian setter flere fly på bakken

Fem Norwegian-fly på vei til og fra Norge er berørt

Fem Norwegian-flyginger med flytypen Boeing 737 MAX 8 er på vei til eller fra Norge tirsdag. Flyselskapet har 18 maskiner av denne typen.

Norwegian har besluttet å midlertidig setter flyene av type Boeing 737 MAX 8 på bakken. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Norwegian har besluttet å midlertidig setter flyene av type Boeing 737 MAX 8 på bakken. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Flyulykken i Etiopia gjør at Norwegian setter alle sine fly av typen Boeing 737 MAX 8 på bakken midlertidig.

En gjennomgang Dagens Næringsliv har gjort viser at til sammen fem flyginger knyttet til Oslo er berørt.

En avgang som er ankommet fra Warszawa til Oslo, står allerede på bakken. Et fly fra Milano på vei til Oslo var ved 16-tiden over Tyskland. En avgang fra Oslo er allerede landet på Madeira. En flyging er på vei fra Oslo til Malaga og er i lufta over Danmark, mens et fly er på vei fra Oslo til Gran Canaria og ligger utenfor Portugal tirsdag ettermiddag.

Avinor opplyser til NTB at de forsøker å legge til rette på Oslo lufthavn for passasjerene som blir berørt.

– Vi har satt opp en del ekstra sitteplasser ved serviceskranken til Norwegian. Spørsmål om kabalen for dagene framover må Norwegian selv svare på. Det har vi ikke kunnskap om, sier kommunikasjonssjef Gurli Høeg Ulverud i Avinor.

Avinor har ikke fått informasjon om Norwegian-avganger til eller fra flyplassene andre steder i landet er berørt.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer