- Feil dag å ta på seg shorts

Mange ble overrasket over snø i dag.

(upublisert) Opprettet
Store deler av Norge våknet til hvite biler og snø på bakken i dag. Meteorologene varslet tidligere denne uken at det var stort sjanse for snø. Likevel blir folk like overrasket over sesongen første snøfall hvert år. Ifølge meteorolog Arild Mentzoni, har ikke vinteren kommer for å bli. I alle fall ikke i Oslo. - Jeg kan avkrefte at vinteren er kommet for å bli. Men vi har en liten visitt i dag og delvis i morgen, så blir det mildere igjen. Dagen i dag blir den kjøligste, sier Mentzoni til Osloby.
Heller ikke i Tromsø vil snøen bli liggende. - Med en temperatur på mellom én og to plussgrader vil snøen smelte i løpet av dagen, i alle fall på veiene, forklarer vakthavende meteorolog, meteorolog Ida Fossli til iTromsø. Snømeldingene har hagler på Facebook, Twitter og Instagram siden morgenen. SOL har samlet et knippe twittermeldinger om snø:

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.