FBI fant ingen dokumenter i Bidens fritidsbolig

FBI-agenter fant ingen graderte dokumenter da de onsdag ransaket president Joe Bidens fritidsbolig ved Rehoboth Beach i Delaware.

President Joe Biden. Foto: Susan Walsh / AP / NTB
President Joe Biden. Foto: Susan Walsh / AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ransakingen startet onsdag morgen og kommer etter tidligere funn av graderte dokumenter ved Bidens privatbolig i Wilmington i Delaware og på et kontor Biden har disponert ved en tankesmie i Washington.

Tidlig på ettermiddagen konkluderer det føderale politiet med at de ikke har funnet noen dokumenter som er gradert.

NBC News skrev tidligere på dagen at det heller ikke ble funnet graderte dokumenter i en tidligere leteaksjon i fritidsboligen.

En av Bidens advokater omtales onsdagens leting som planlagt.

– I dag, med presidentens fulle støtte og samarbeidsvilje, gjør justisdepartementet en planlagt gjennomgang av boligen hans i Rehoboth i Delaware, sier advokat Bob Bauer i uttalelsen, ifølge CNBC.

2. november ble det funnet graderte dokumenter på et kontor som Biden benyttet i Washington, og 20. desember ble det funnet flere dokumenter hjemme i privatboligen hans i Delaware, blant annet i garasjen.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer