Farida videre i Melodi Grand Prix

Farida var den av lørdagens fire artister som går videre i den andre delfinalen av den nasjonale delen av Melodi Grand Prix. Hun er dermed i finalen.

Farida vant lørdag gullbilletten i den andre delfinalen i Melodi Grand Prix på NRK og går med videre til den nasjonale finalen med låten «Dangerous». Foto: Terje Pedersen / NTB
Farida vant lørdag gullbilletten i den andre delfinalen i Melodi Grand Prix på NRK og går med videre til den nasjonale finalen med låten «Dangerous». Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Publisert

31-åringen fra Gjøvik vakte begeistring blant de som stemte. Med sangen «Dangerous» slo Farida først ut Daniel Lukas (23) som stilte i konkurransen med sangen «Kvelertak».

I sluttduellen møtte hun Steffen Jakobsen fra Grimstad. Countryartisten framførte «With Me Tonight», et litt uvanlig nummer for den tradisjonelle sangkonkurransen, men han slo ut Lily Löwe som deltok med rockelåten «Bad Baby», framført med hjelp av glamrockerne fra bandet Wig Wam.

Lørdag kveld viste NRK også a1-artisten Christian Ingebrigtsen, som med sangen «Wonder of the World» er en de forhåndskvalifiserte til finalen i februar.

Den store finalen går av stabelen 19. februar. Vinneren der får representere Norge i den europeiske finalen, som i år arrangeres i Torino (Italia) i mai.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer