Farevarsel for snø i deler av Sør-Norge

Torsdag ventes det opp mot en halv meter snø i enkelte områder over 400 meter i Telemark og Agder. Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel.

Nesbyen gikk snøkanonene for fullt denne helgen. Nå kan de vente seg naturlig snø, men ikke like mye som de i Telemark og Agder. Foto: Lise Åserud / NTB
Nesbyen gikk snøkanonene for fullt denne helgen. Nå kan de vente seg naturlig snø, men ikke like mye som de i Telemark og Agder. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert

– Det er ventet 20 til 50 cm med snø lokalt over 400 til 600 meter. Bruk riktige dekk og kjør etter forholdene, skriver meteorologene på Twitter.

– Rundt 300 meters høyde vil nedbøren veksle mellom regn, sludd og snø, så her kan det også bli vanskelige forhold, sier vakthavende meteorolog Ingrid Bentsen til Fædrelandsvennen.

Også vest i Akershus og i Buskerud er det sendt ut gult farevarsel for torsdag og fredag. Der ventes det 5 til 15 centimeter snø over 100 til 300 meter.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer