Faren til terrorsiktet takker for kondolanser fra moskeen

– Vår familie vil takke det islamske miljøet for omtanken som er vist, sier faren til den terror- og drapssiktede Philip Manshaus.

Blomster er lagt ned utenfor hjemmet til den drepte kvinnen i Bærum. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
Blomster er lagt ned utenfor hjemmet til den drepte kvinnen i Bærum. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Vis mer
Publisert

Faren til den siktede, som også er stefaren til den drepte 17-åringen, har fått oppnevnt Vibeke Hein Bæra som bistandsadvokat.

Familien, ved moren til den avdøde og faren til siktede, er gjort kjent med at leder i Islamsk Råd Norge, Abdirahman Diriye, kondolerte de pårørende i en uttalelse.

Dette synes familien var svært hyggelig, og de setter stor pris på det, opplyser Bæra, som videreformidler følgende uttalelse fra familien:

«Vår familie vil takke det islamske miljøet for omtanken som er vist. Familien uttrykker sterk avstand fra hendelsen utført av et av våre familiemedlemmer og som har rammet oss så sterkt. Vi er lettet over det begrensede omfang det dog fikk for dem som befant seg i moskeen. Å bygge broer og gjensidig respekt føles som det eneste rette for oss.»

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer