Får sende håndball-VM til 2031

En ny avtale med Det internasjonale håndballforbundet sikrer Viaplay rettighetene til å vise håndball-VM for kvinner og menn fram til 2031.

Henny Ella Reistad, Stine Bredal Oftedal og Nora Mørk jubler etter å ha vunnet finalen i håndball-EM mot Danmark i Stožice Arena i Ljubljana. Foto: Beate Oma Dahle / NTB
Henny Ella Reistad, Stine Bredal Oftedal og Nora Mørk jubler etter å ha vunnet finalen i håndball-EM mot Danmark i Stožice Arena i Ljubljana. Foto: Beate Oma Dahle / NTB Vis mer
Publisert

Avtalen omfatter herrenes håndball-VM i Polen og Sverige i 2023, VM i Norge, Danmark og Kroatia i 2025, samt mesterskapene i 2027, 2029 og 2031.

For kvinnenes del er gjelder avtalen håndball-VM i Norge, Sverige og Danmark i 2023, VM i Tyskland og Nederland i 2025, samt mesterskapene i 2027, 2029 og 2031, opplyser Viaplay i en pressemelding.

Viaplays sportssjef i Norge, Kristian Oma, er fornøyd med avtalen. Viaplay sendte også EM i håndball i Slovenia, Montenegro og Nord-Makedonia i november. 1,2 millioner nordmenn så finalen mellom Norge og Danmark, der Norge gikk seirende ut.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer