Far og datter savnet etter eksplosjon i Tyskland

Minst to mennesker, blant annet en femåring, ligger begravet under ruinene av et hus som raste sammen etter en eksplosjon i Bayern i Sør-Tyskland søndag.

Brannmenn leter etter savnede i et hus som raste sammen etter en eksplosjon i byen Rettenbach i Tyskland. Foto: Karl-Josef Hildenbrand / AP / NTB scanpix
Brannmenn leter etter savnede i et hus som raste sammen etter en eksplosjon i byen Rettenbach i Tyskland. Foto: Karl-Josef Hildenbrand / AP / NTB scanpix Vis mer
Publisert

Redningsarbeiderne klarte å redde en alvorlig skadd kvinne ut av ruinene, men de leter fortsatt etter kvinnens mann og deres fem år gamle datter.

Det er ikke klart hva som var årsaken til eksplosjonen, som la det tre etasjer høye huset i Rettenbach am Auerberg i Bayern i grus. Det er mistanke om en gasseksplosjon, men huset var ikke tilknyttet den lokale gassledningen, ifølge polititalsmann Edmun Martin.

Fire av de sju menneskene som bodde i huset, var ikke hjemme da eksplosjonen fant sted.

To nabohus fikk skader, og bilder av åstedet viste en haug med murrester og planker der huset en gang sto.

Redningsmannskapene har satt opp flomlys for å fortsette letingen etter de to savnede utover natten.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer