Fant levninger i kofferter kjøpt på tvangssalg i New Zealand

Politiet på New Zealand har startet drapsetterforskning etter at en familie fant menneskelige levninger i noen kofferter de kjøpte på auksjon på et ryddesalg.

Auckland, New Zealand. Illustrasjonsfoto: Brett Phibbs/New Zealand Herald
Auckland, New Zealand. Illustrasjonsfoto: Brett Phibbs/New Zealand Herald Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Sol på Facebook!

Den intetanende familien fikk tilslaget på et parti kofferter som ble tvangssolgt fra et gammelt minilager. Forrige uke ringte de politiet og fortalte om det makabre funnet.

Politiet har ikke sagt hvor mange kofferter som inneholdt levninger eller hvor stort funn det er snakk om. En polititalsperson sier de ikke tror familien har vært innblandet i en eventuell drapssak.

– Politiets første prioritet er å identifisere avdøde så vi kan få full oversikt over omstendighetene rundt funnet, sier Tofilau Faamanuia Vaaelua i politiet i Auckland, New Zealands største by.

Rettsteknikere og patologer undersøker levningene for å se hvor mange mulige drapsofre det er snakk om.

På New Zealand er det vanlig at innholdet i lagerboder selges dersom regningene for lagringsplassen ikke betales. Eieren av minilageret sier til nyhetsnettstedet Stuff at bedriften samarbeider med politiet.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer