Peru:

Fant kokain i pakker merket med hakekors

Politiet i Peru har beslaglagt et parti med kokain, merket med hakekors og Hitlers navn. Narkotikaen var skjult i en last med asparges som skulle til Europa.

58 kilospakker med kokain ble nylig funnet skjult i et parti med asparges fra Peru. Pakkene var merket med hakekors og Hitlers navn i relieff. Foto: Peruansk narkotikapoliti / AP / NTB
58 kilospakker med kokain ble nylig funnet skjult i et parti med asparges fra Peru. Pakkene var merket med hakekors og Hitlers navn i relieff. Foto: Peruansk narkotikapoliti / AP / NTB Vis mer
Publisert

De 58 kilospakkene ble funnet i en konteiner om bord på et Liberia-registrert lasteskip som lå ved kai i Paita nord in Peru. Skipet skulle til Belgia, ifølge politiet.

Ifølge amerikansk narkotikapoliti er Peru verdens nest største produsent av kokablader og kokain.

Mye av kokainet smugles sjøveien til Europa, enten direkte fra havner i Peru eller etter først på ha blitt fraktet til Bolivia med småfly.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer