Fanget bak veggen i fem år

Overlevde takket være dyrevenn.

(upublisert) Opprettet
Etter å ha vært fanget bak en vegg på en togstasjon i Kairo, ble katten Biso hjulpet ut. Biso hadde i lang tid krøpet gjennom et hull i veggen, men for rundt fem år siden hadde katten blitt for stor til å komme seg ut gjennom åpningen. Katten skal ha overlevd takket være at en mann, kun kjent som «onkel Abdo», daglig kom til stasjonen for å gi den mat og vann. Redningsaksjonen skjedde først etter at historien om katten tok av på sosiale medier. Til Cairo Post forteller dyreaktivisten Mounira Shehata at en voldsom lukt slo mot redningsmannskapene da veggen, der katten var fanget bak, ble revet. – Det var som en grav. Det var svarte ormer langs kanten der «onkel Abdo» var i stand til å gi Biso mat, sier hun.

Levert av

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.