Familien fikk 60.000 i bot for å gå på do i Sverige - nå snur norsk politi

En familie som ble bøtelagt med 60.000 kroner etter å ha krysset svenskegrensa til fots og gått på do på en svensk bensinstasjon, slipper å betale.

Google Maps.
Google Maps. Vis mer
Publisert

Familien skulle egentlig ha møtt i Romerike og Glåmdal tingrett i midten av oktober etter at de nektet å betale koronabøtene. Nå har politiet trukket bøtene, melder Indre Akershus Blad.

Det var under en hyttetur familien dro til Montebello camping på norsk side av riksgrensa ved Magnor. Der gikk de en tur og krysset svenskegrensa, før de benyttet toalettet til en bensinstasjon på svensk side.

Familien ble bøtelagt fordi de ikke møtte opp på karantenehotell etter gåturen. Politiet har imidlertid besluttet å ikke ta saken til retten likevel. Det bekrefter tingretten.

– Jeg har hele tiden ment at saken var helt vill. At saken er avsluttet, har lettet byrden på skuldrene mine enormt, sier en kvinne i familien til Indre Akershus Blad.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer