TEKNISKE PROBLEMER FOR FACEBOOK: Foto: AP Photo/Martin Meissner
TEKNISKE PROBLEMER FOR FACEBOOK: Foto: AP Photo/Martin Meissner Vis mer

Facebook nede

Facebooks tekniske problemer fortsatt ikke løst

Facebook sier de er klar over problemene som rammer flere av selskapets sosiale medieplattformer og jobber med en løsning.

Publisert

– Jeg har aldri sett Facebook nede så lenge. 11 timer og problemene vedvarer globalt, skriver en oppgitt bruker.

– Dette er ille. Det er ikke noe morsomt i det hele tatt, skriver en annen bruker.

Frustrasjonen brer om seg blant Facebook-brukere som siden onsdag kveld har opplevd tekniske problemer og manglende tilgang til egne brukerkontoer.

Ifølge downdetector.com , som overvåker nettsteder, rammet problemene brukere av Facebook, Messenger, Whatsapp og Instagram i deler av Europa og USA. Problemene har siden spredt seg til Thailand, Japan og Australia.

– Vi er klare over at enkelte brukere har problemer med å få tilgang til ulike apper. Vi jobber med å løse problemet, men vi kan bekrefte at dette ikke skyldes et DDoS-angrep, skriver Facebook på Twitter.

DDoS, også kalt tjenestenektangrep, er et elektronisk angrep som kan hindre tilgang for brukere av en tjeneste.

Både Facebooks nettside og app så ut til å være rammet. Mange brukere fikk beskjed om at siden er nede på grunn av vedlikehold.

Det sosiale mediet har 2,3 milliarder månedlige brukere som kommuniserer med hverandre, deler stort og smått, skaffer seg informasjon og knytter nye forbindelser.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.