Vis mer

Facebook-nyheter: - Den største oppdateringen på flere år

Profilen din blir mer levende.

(upublisert) Opprettet


Nylig avslørte Facebook at det vil komme en rekke spennende nyheter i nærmeste fremtid. Bevegelige og tidsstyrte profilbilder vil gjøre at Facebook til en langt mer levende nettsamfunn.

Ifølge Mashable, er nyheten den største siden Facebook introduserte tidslinjen.

Facebook skriver på sine pressesider at en del av tanken bak oppdateringen, er at brukerne i større grad kan uttrykke personlighet og kreativitet.

De nye funksjonene vil foreløpig kun være tilgjengelig for noen brukere i USA og Storbritannia. Det er uvisst når resten verden vil få glede av dem, men det vil ifølge Facebook skje snart.


 1. Levende profilbilde


  Den kanskje største endring, er at du kan få et profilbilde som beveger seg. I stedet for et statisk bilde, vil brukere kunne laste opp videoklipp på syv sekunder som går i loop.

  Profilvideoen vil kun spilles av når du er inne på profilen, så du slipper i overkant mange kortfilmer når du blar nedover nyhetsstrømmen din.

  (FOTO: Facebook)


 2. Tidsstyrte bilder


  Ikke nok med at du kan ha et bilde som beveger seg. I fremtiden skal du også kunne tidsstyre et midlertidig profilbilde. På bursdagen din kan det for eksempel dukke opp et bilde av deg med ballonger, mens på lørdager endres det til godteri eller festbilde.

  (FOTO: Facebook)


 3. Skriv mer om deg selv


  Mer tilgjengelige knapper og plassering skal gjøre det betraktelig lettere å endre "Om"-feltet på profilen din. Det vil også dukke opp et eget biografifelt hvor du kan skrive opptil 100 tegn og deg selv.

  (FOTO: Facebook)


 4. Dette er også nytt:


  Facebook avslørte også flere mindre nyheter. I tillegg til et mer mobilvennlig design med midtstilt profilbilde og større seksjoner for bilde og venner, skal du kunne feste utvalgte bilder på toppen av profilen din.
Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.