Vis mer

Stakk av fra politiet

Etterlyst kvinne stakk av fra politiet i Oslo

En kvinnelig bilfører forsøkte å løpe fra politiet i Oslo onsdag formiddag. Hun er nå siktet for kjøring i ruspåvirket tilstand.

Publisert

En politipatrulje forsøkte onsdag formiddag å stanse en bil for kontroll i Akersgata i Oslo sentrum. Da kvinnen nektet å stoppe ble flere politibiler satt inn i letingen etter bilen.

– Bilen ble funnet igjen utenfor Havnelageret, og bilføreren løp ut av bilen. Kvinnen ble løpt inn av politiet og er nå pågrepet, sier oppdragsleder Håkon Nilsen i Oslo politidistrikt til NTB.

Det skal bare ha tatt noen sekunder fra bilen til kvinnen ble funnet ved Havnelageret, som ligger like ved Operaen, til kvinnen ble pågrepet.

Kvinnen er nå siktet for kjøring i ruspåvirket tilstand og kjøring uten gyldig førerkort. Ifølge Nilsen er hun kjent for politiet for flere typer straffbare handlinger

– Det viste seg også at hun var etterlyst for en dokumentforkynnelse, sier Nilsen.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.