Etterlyser to biler etter mistanke om massedrap på kenguruer

Det ble lørdag funnet 14 døde kenguruer på to strender i den australske delstaten New South Wales. Politiet mistenker at det er begått massedrap på dyrene.

Politiet i den australske delstaten New South Wales mistenker at noen med overlegg har drept 14 kenguruer. Foto: Erik Johansen / NTB
Politiet i den australske delstaten New South Wales mistenker at noen med overlegg har drept 14 kenguruer. Foto: Erik Johansen / NTB Vis mer
Publisert

Det var i nærheten av Batemans Bay kenguruene ble funnet lørdag morgen, skriver Sky News. Seks kenguruer ble funnet døde ved områdene Blairs Road og Sandy Place, mens seks ble funnet døde ved Maloneys Beach.

Politiet mistenker at kenguruene er drept. De ser igjennom overvåkingsbilder fra området, og det er gjort avhør av flere vitner.

To biler som angivelig var i området natt til lørdag, er ettersøkt.

Arter som kun finnes i Australia, blant dem kenguruene, er beskyttet i New South Wales, men landet tillater jakt på noen arter av de største kenguruene.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer