Etterforsker drap på to små barn i Västmanland

Påtalemyndigheten i Sverige bekrefter at de etterforsker drap på to små barn som ble funnet døde i en bil i Västmanland sammen med en død kvinne.

De tre døde ble torsdag kveld funnet av en forbipasserende patrulje som var på et annet oppdrag utenfor Skinnskatteberg. Det er et lite tettsted 17 mil nordvest for Stockholm. Foto: Ali Lorestani / TT / NTB
De tre døde ble torsdag kveld funnet av en forbipasserende patrulje som var på et annet oppdrag utenfor Skinnskatteberg. Det er et lite tettsted 17 mil nordvest for Stockholm. Foto: Ali Lorestani / TT / NTB Vis mer
Publisert

Følg Sol på Facebook!

Bilen med de tre ble funnet utenfor tettstedet Skinnskatteberg nordvest for Stockholm sent torsdag kveld. Politiet har vært tilbakeholdne med informasjon om saken, men avkreftet tidlig at de leter etter noen gjerningsperson.

– Vi etterforsker drap på de små barna og grovt brudd på våpenloven, sier Carl-Johan Norström i påtalemyndigheten til Dagens Nyheter lørdag.

Kvinnen har ifølge politiet en relasjon til barna. Politiet har beskrevet forbrytelsen som svært grov, men vil ikke si hvordan barna ble drept eller hva slags våpen som ble funnet i bilen.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer