Etter 50 år kysser Kiss farvel til verden i New York

Når Kiss går på scenen i Madison Square Garden lørdag kveld, er det for aller siste gang. Det er i hvert fall hva bandet selv sier.

Lørdag spiller Gene Simmons og Kiss sin aller siste konsert i New York. Foto: Berit Roald / NTB
Lørdag spiller Gene Simmons og Kiss sin aller siste konsert i New York. Foto: Berit Roald / NTB Vis mer
Publisert

Bli varslet om siste nytt i Sol-appen! Last ned for Iphone her og Android her!

Bandet har holdt på siden 1973 og solgt over 100 millioner album globalt. Lørdag kveld spiller bandet det som skal være deres aller siste konsert i New Yorks storstue, Madison Square Garden.

Kiss har spilt i Norge en rekke ganger. Det siste besøket var i Tønsberg i sommer. De spilte også på festivalen Tons of Rock i 2019.

Tidligere trommis i Ralph Myerz and the Jack Herren Band og musikkjournalist Tarjei Strøm var på den nest siste konserten i samme arena fredag.

– Total villskap å se Kiss i Madison Square Garden med 20.000 andre, skriver Strøm i et innlegg på sin Instagram-profil.

Han skal også på det som etter planen er den aller siste konserten. Om det blir den aller siste konserten, er det likevel ikke alle som er helt sikre på.

Kiss har nemlig vært på avslutningsturné før. I 2000 la de ut på The Farewell Tour Etter det har bandet spilt hundrevis av konserter på 11 ulike turneer, skriver Joachim Lund i en kommentar i Aftenposten.

Den siste turneen, som avsluttes nå, har fått navnet End of the Road.

(©NTB)

Mer om