Er dette tidenes laveste flylanding?

Flyplassen er kjent for lave landinger, men ikke SÅ lave.

(upublisert) Opprettet
Øya er kjent for lave flylandinger, men denne ble litt for lav – selv for ivrige flyspottere. Videoen er fra øya Saint Martin i De nederlandske Antiller i Karibia, og flyplassen Prinsesse Juliana internasjonale lufthavn får stadig oppmerksomhet for sin rullebane. Kant i kant med gjerdet rundt rullebanen ligger det nemlig en sandstrand hvor det yrer av badeturister. Det ene flyet etter det andre lander over hodet på turistene, og ikke minst de flyinteresserte, men i januar skapte et Embraer 190LR litt ekstra skrekkfryd på den kjente stranda. Det britiske flyselskapet Flybe sneiet nesten turistene med passasjerflyet sitt da det kom inn for landing og et par flyspottere var kjapt oppe med kameraet for å dokumentere hendelsen. Blant disse er Dez Rosswess som siden 2012 har lastet opp hundrevis av flyvideoer på sin YouTube-kanal. – Jeg trodde jeg hadde sett alt, men så kom dette flyet. Dette var for nære, skriver flyspotteren under videoen på YouTube. Han beklager også at videoen er filmet så skjevt, men unnskylder seg med at han ikke forventet at flyet skulle komme. Heldigvis var det flere flyinteresserte på plass med smarttelefon og under kan du se et klipp opprinnelig filmet i sakte film:

Levert av

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.