Enorm pågang på Skatteetatens nettsider – ID-porten utilgjengelig

Kort tid etter at skattemeldingen ble gjort tilgjengelig onsdag kveld, var det så stor pågang hos Skattetaten at man ikke fikk logget seg inn.

Altinn er den norske felles internettportalen for å levere elektroniske skjemaer til offentlige myndigheter. Foto: Ole Berg-Rusten / Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix
Altinn er den norske felles internettportalen for å levere elektroniske skjemaer til offentlige myndigheter. Foto: Ole Berg-Rusten / Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Skattemeldingen ble lagt ut onsdag kveld og er første pekepinn for mange på om de skal få penger igjen eller betale restskatt etter skatteåret 2018.

Foreløpig må de fleste vente litt til ettersom sidene ikke lenger er tilgjengelige.

Etter det NTB erfarer er det ID-porten som er nede, slik at brukerne ikke får logget seg inn for å se skattemeldingen sin, mens Altinn fremdeles fungerer som det skal, hvis man først kommer seg dit.

– Høy trafikk. Det er mange som vil se skattemeldingen sin nå. Prøv igjen om en stund, lyder beskjeden på skatteetaten.no.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer