England letter på innreisereglene

Reisende som ankommer England fra utlandet, kan fra midten av desember gå ut av karantene om de tester negativt for covid-19 minst fem dager etter ankomst.

England letter på innreisereglene før jul. Her er British Airways-fly på rullebanen ved Heathrow i London. Foto: Matt Dunham
England letter på innreisereglene før jul. Her er British Airways-fly på rullebanen ved Heathrow i London. Foto: Matt Dunham Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Håpet er at de nye reglene vil hjelpe en hardt presset reiselivsnæring, som har lidd av sviktende etterspørsel som følge av reiserestriksjoner under pandemien.

Fra 15. desember vil folk som ankommer England via fly, ferje eller tog ha muligheten til å avslutte karantenen om de avlegger negativ coronatest minst fem dager etter ankomst.

Tilreisende vil selv få ansvaret for å bestille coronatest og å gå i karantene. De som ikke vil testes, må gå i karantene i 14 dager, slik reglene i dag er for alle nyankomne.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer