Alpint kombinasjon:

Eneste nordmenn kan måtte stå over

OL-bronsevinner Aleksander Aamodt Kilde blir Norges eneste innslag – om han blir klar – under mennenes kombinasjon i vinter-OL torsdag.

Aleksander Aamodt Kilde tok sin første mesterskapsmedalje da han sikret OL-bronse i super-G-rennet tirsdag. Foto: Luca Bruno / AP / NTB
Aleksander Aamodt Kilde tok sin første mesterskapsmedalje da han sikret OL-bronse i super-G-rennet tirsdag. Foto: Luca Bruno / AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det bekrefter sportssjef for alpinistene Claus Ryste til NTB.

– Vi kommer til å teste kneet hans i slalåm. Han har ikke kjørt all verdens slalåm. I morgen tidlig beslutter vi endelig. Vi tror det går fint, sier Ryste til NTB.

Det er belastningen etter to konkurranser som gjør at det er litt usikkerhet. I kombinasjonen skal det kjøres en forkortet utforløype før det avgjøres med slalåm.

Adrian Smiseth Sejersted er ikke kvalifisert. Atle Lie McGrath kunne vært aktuell, men hans tommelskade ødela for ham, forklarer Ryste.

– Atle kunne vært en fin mulighet, men det røk tidlig med tommelbrudd over nyttår. Det ble for dårlig tid, sier Ryste.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer