Vis mer

Endelig: Sol.no er ute med ny og bedre app

De viktigste nyhetene fra alle norske kilder.

(upublisert) Opprettet
Den gamle Sol-appen begynte å få noen år på baken og var moden for en overhaling. Nå kan vi med glede melde at en ny app, som er helt ny under panseret og med ferskt design, endelig er ute.

Last ned Sol.no sin nye app: App Store | Google Play

Den nye appen gir en raskere, mer stabil og bedre brukeropplevelse - enten du er ute etter en kjapp oversikt over de siste nyhetene eller om du ønsker å fordype deg. Appen gir deg lett tilgang til meninger, anbefalte artikler, forskning, sport, underholdning, forbrukersaker og annet nisjestoff.

Appen danner også grunnlag for nye og spennende funksjoner i tiden som kommer. Selv om den første versjonen av appen nå er klar, er vi langt fra i mål. Det jobbes for fullt med ny funksjonalitet som vi gleder oss til å vise frem.

Bli varslet om de største nyhetene


Når du laster ned appen, vil du få spørsmål om du vil tillate at Sol-appen kan sende deg varslinger. Sier du ja til dette, vil du motta våre raske varsler med de største og viktigste nyhetene i Norge og utlandet rett på telefonens hjemskjerm.

Alle norske nyheter på ett sted


Sol-appen gir deg en samlet oversikt over de viktigste nyhetene fra alle kilder i Norge. Vi overvåker de største nyhetskildene, som VG, NRK og Dagbladet, og løfter frem innhold fra lokalaviser og nisjenettsteder som vi mener flere bør få med seg.

Mer enn 5.000 norske nyheter går hver dag gjennom både mennesker og maskiner på Sol.no sin døgnbemannede nyhetsdesk. Noen hundre saker løftes frem i appen hver dag.

- Antakelig er vi landets mest høyteknologiske redaksjon. Våre dedikerte utviklere har brukt flere år på å perfeksjonere innhenting, sortering og bearbeiding av nyheter fra alle norske kilder. Det er kanskje en hemmelighet for mange, sier daglig leder Jan Thoresen.

Tilbakemeldinger? Ja, takk!


Ris eller ros? Vi setter pris på all feedback. Du finner «tilbakemelding»-knapp i appens meny.

Last ned Sol.no sin nye app: App Store | Google Play

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.