Enda et kraftig jordskjelv rammet Mexico

Et kraftig jordskjelv med styrke på 6,8 rammet vestkysten av Mexico torsdag morgen, ifølge den amerikanske jordskjelvovervåkingen USGS.

Folk samlet seg i gatene i Mexico by etter det ristet i bygninger som følge av en jordskjelv med styrke på 6,8 torsdag morgen. Foto: Eduardo Verdugo / AP / NTB
Folk samlet seg i gatene i Mexico by etter det ristet i bygninger som følge av en jordskjelv med styrke på 6,8 torsdag morgen. Foto: Eduardo Verdugo / AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Sol på Facebook!

Det foreløpig ikke meldt om noen skadde i jordskjelvet, og det er heller ikke sendt ut tsunamivarsel.

Jordskjelvets senter lå om lag 410 kilometer fra hovedstaden Mexico by, hvor bygninger skal ha ristet. Delstaten Michoacán ble også rammet av jordskjelvet.

Skjelvet inntraff rundt klokken 8 norsk tid, og lokalt var klokken rundt 1 på natten.

President Andrés Manuel López Obrador opplyste via Twitter at det var et etterskjelv fra jordskjelvet som inntraff Mexico på omtrent samme sted mandag. Det jordskjelvet hadde en styrke på 7,6.

Jordskjelvet mandag er det tredje store jordskjelvet som har rammet Mexico på datoen 19. september. I 1985 ble landet rammet av et kraftig jordskjelv denne datoen, som tok livet av 9.500 personer.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer