En person pågrepet og siktet for drapsforsøk etter knivstikking i Drammen

To personer er sendt til sykehus etter knivstikking i Drammen. Den antatte gjerningspersonen er også skadd, og er pågrepet og siktet for drapsforsøk.

Politiet på stedet der to personer er sendt til sykehus etter knivstikking i Drammen. Politiet har kontroll på den antatte gjerningspersonen. Foto: Terje Bendiksby / NTB
Politiet på stedet der to personer er sendt til sykehus etter knivstikking i Drammen. Politiet har kontroll på den antatte gjerningspersonen. Foto: Terje Bendiksby / NTB Vis mer
Publisert

– Vi har oversikt over situasjonen og vi har kontroll på de involverte, skrev politiet på Twitter klokken 18.36.

Politiet fikk første melding om hendelsen klokken 16.42. Det er en relasjon mellom antatt gjerningsperson og fornærmede. Alle de involverte er voksne personer, og hendelsen skjedde på en privat adresse på Galterud.

– To personer ble sendt til sykehus etter hendelsen, og en person til legevakt. Skadene på en av personene som ble sendt til sykehus ble betegnet som alvorlig på stedet, skriver politiet i en pressemelding.

En person er pågrepet og siktet for drapsforsøk etter knivstikkingen. Gjerningspersonen er også skadd, ifølge Drammens Tidende.

– Helsesituasjonen avgjør når tidspunktet for avhøret med den pågrepne blir, sier jourhavende jurist Ann Iren Mathiassen til NTB.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer