En person pågrepet og siktet for drap på Sotra

En person ble lørdag kveld pågrepet og siktet for drap etter at en død person ble funnet i en bolig på Brattholmen på Sotra.

Politiet undersøker huset der en person er funnet død på Brattholmen på Sotra. Ddsfallet etterforskes som drap og en person er pgrepet i saken.
Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
Politiet undersøker huset der en person er funnet død på Brattholmen på Sotra. Ddsfallet etterforskes som drap og en person er pgrepet i saken. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det skriver politiet i en pressemelding like etter klokken 3 natt til søndag.

Politiet ble klokken 20.37 lørdag kveld varslet av vitner på stedet om at en person var funnet død. Første patrulje ankom stedet elleve minutter senere.

– Omstendighetene rundt dødsfallet gjør at politiet etterforsker saken som drap, heter det i pressemeldingen fra Vest politidistrikt.

Det var BA som først omtalte saken. Like etter klokken 21 ble en person pågrepet og siktet. Ifølge BT er det en mann som er pågrepet, og pårørende er varslet.

Politiet sier de har en formening om hvem avdøde er, men ønsker ikke å gå ut med kjønn eller alder. De ønsker heller ikke å gi opplysninger om siktede.

– Etterforskningen er i en tidlig fase, og vi kan derfor ikke gå ut med ytterligere opplysninger på nåværende tidspunkt, skriver Vest politidistrikt.

Politiet vil holde en pressekonferanse på politihuset i Bergen en gang etter klokken 12.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer