Dødsulykke i Nordland

En person omkom i utforkjøring

En person er bekreftet omkommet og to er skadd etter at en bil kjørte utfor veien på Reipå i Meløy i Nordland. De involverte er unge med lokal tilknytning.

Publisert

Politiet fikk melding om ulykken klokka 3.04 natt til torsdag. En bil med tre personer kjørte av Forveveien ved tettstedet Reipå. Klokka 5.20 opplyste politiet at én person var bekreftet død på stedet.

I tillegg er én person fraktet til Nordlandssykehuset i Bodø med redningshelikopter, og én person er kjørt med ambulanse til samme sykehus, opplyser politiet.

– Skadeomfanget til personene er ukjent, men det har vært enorme krefter i sving fra bilens ferd fra veien til den ble stående i ro ute på et jorde, sier operasjonsleder Ivar Bo Nilsson i Nordland politidistrikt til NTB.

De tre som satt i bilen, er unge mennesker med lokal tilknytning.

– Dette er et lite sted. Nødetatene som kom til stedet, har tette relasjoner til de skadde, så det har vært en tung natt, sier Nilsson.

Bilen var i et følge med totalt to biler som hadde kjørt fra samme sted. I bilen bak satt ungdommer som var venner av de skadde.

– Ungdommene gjorde en fantastisk jobb på stedet med instruksjoner fra AMK.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer