Politi og ambulanse har rykket ut etter at det er meldt om at en person er knivstukket i Borggata på Tøyen i Oslo. Omtrent ti personer har løpt fra stedet. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Politi og ambulanse har rykket ut etter at det er meldt om at en person er knivstukket i Borggata på Tøyen i Oslo. Omtrent ti personer har løpt fra stedet. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer

En person kritisk skadd etter knivstikking i Oslo – fem pågrepet

Fem personer er pågrepet etter at en person ble knivstukket under en slåsskamp i Borggata i Oslo.

Publisert

Rundt ti personer ble sett løpende fra stedet, ifølge politiet.

Kort tid senere stoppet en patrulje en bil med fire personer. Alle ble pågrepet. Senere ble ytterligere en person pågrepet.

Den fornærmede er sendt til sykehus. Politiet opplyser at personen er kritisk skadd. Politiet meldte om hendelsen i 20.30-tiden torsdag.

– En patrulje kom over et slagsmål, og i den forbindelse var en person knivstukket, sier operasjonsleder Christian Krohn Engeseth i Oslo politidistrikt til NTB.

Han vil ikke si noe om kjønn eller alder på den skadde.

Flere personer ble sett løpende fra stedet. Vitner har i tillegg beskrevet tre biler som kjørte fra stedet.

– Vi søker med politipatruljer i området, sier Engeseth.

Han kan ikke si noe om årsaken til slåsskampen.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.