Sunnmøre:

En person har omkommet i trafikkulykke

En person er bekreftet omkommet i en kollisjon mellom en lastebil og en personbil som hadde en annen bil på slep i Sunnmøre torsdag. Sulavegen er stengt.

Ulykken skjedde på fylkesvei 61, Sulavegen, og ifølge politiet vil veien være stengt i lengre tid. Foto: Skjermdump
Ulykken skjedde på fylkesvei 61, Sulavegen, og ifølge politiet vil veien være stengt i lengre tid. Foto: Skjermdump Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Det har vært en frontkollisjon. Det var en alvorlig ulykke mellom en lastebil og en personbil som hadde en annen bil på slep. Det var én person i hvert kjøretøy, sier operasjonsleder Jens Dahl i Møre og Romsdal politidistrikt til NTB.

Helsevesenet på stedet bekrefter at en person er omkommet i ulykken. Dahl har foreløpig ikke opplysninger om tilstanden til de to andre som var involvert.

– Vi har ikke fått tilbakemeldinger på det, men jeg tror det går bra.

Lange køer

Kriminalteknikere på stedet venter på ulykkesgruppa til Statens vegvesen, som skal bistå med arbeidet.

Det er torsdag klart vært og god sikt i området.

– Det er opphold og ganske bart på veien. Det er vinterforhold, men det skal være brukbare kjøreforhold på stedet, sier Dahl.

Politiet fikk melding 10.47 om ulykken på fylkesvei 61, Sulavegen nær Mauseidvågen i Sula kommune. I følge politiet er det nå lange køer. Folk i området må belage seg på at veien blir stengt i lengre tid.

– Det kan fort gå en time eller to, kanskje mer, før vi har gjennomført de tekniske undersøkelsene. Det betyr at fylkesvei 61 er helt stengt mellom Mauseidvåg og Eidsnes. De som bor i Langevåg, har ikke mulighet til å kjøre inn til byen, sier Dahl.

(NTB)

Mer om