En person frigjort etter frontkollisjon i Måsørtunnelen i Steinkjer

En person er frigjort av brannvesenet etter at et vogntog og en varebil kolliderte i Måsørtunnelen på E6 i Steinkjer onsdag kveld.

Publisert

– Det dreier seg om en møteulykke hvor et vogntog og en varebil har støtt sammen. Føreren av varebilen ble sittende fast i vraket etter uhellet, og vedkommende ble frigjort av brannvesenet. Han er under behandling av ambulanse på stedet, sier operasjonsleder Stig Roger Olsen i Trøndelag politidistrikt til NTB.

Personen var ifølge operasjonslederen bevisst da vedkommende ble tatt ut av bilen. Skadeomfanget er ikke kjent for politiet.

Det vil bli foretatt åstedsundersøkelser og eventuelle avhør når den skadde personen er fraktet ut av tunnelen, opplyser Olsen.

Luftambulanse har ankommet stedet.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 18.30 onsdag kveld.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.