En person alvorlig skadd i trafikkulykke i Eidsvoll

En person ble kritisk skadd i en møteulykke mellom to biler i Eidsvoll onsdag. Skadeomfanget er onsdag kveld nedjustert til alvorlig skadd, opplyser politiet.

Foto: Skjermdump Google Maps
Foto: Skjermdump Google Maps Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var klokka 16.50 onsdag ettermiddag at Øst politidistrikt varslet om en alvorlig møteulykke mellom to biler i Eidsvoll. Førerne av de to bilene, en mann og kvinne, ble fraktet til Ahus. Den ene med det som ble omtalt som kritiske skader.

– Siste oppdatering i den saken er at vedkommende er nedjustert til alvorlig skadd, sier operasjonsleder Yvonne Jahrnes i Øst politidistrikt til NTB klokka 22.22.

Da ulykken oppsto, jobbet politiet hektisk på stedet og kunne etter litt tid opplyse om at den andre involverte var ved bevissthet.

– De vi har snakket med beskriver at den ene bilen kjørte litt aggressivt i forkant av ulykken. Deretter skal bilen ha kommet ut av svingen, så over i motgående felt og kollidert. Vi har en mistanke om at det har vært rus involvert, sa operasjonsleder Jan-André Delbeck i Øst politidistrikt til NTB i 18.40-tiden.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer