En omkom i båtulykke utenfor Tønsberg

En person som ble funnet i sjøen ved Ormøy utenfor Tønsberg mandag kveld, ble kort tid etter erklært død. Redningsaksjonen ble avsluttet like før klokka 23.

En redningsaksjon pågår mandag kveld ved Ormøy utenfor Tønsberg etter funn av en livløs person i sjøen. En tom båt ble funnet drivende i nærheten, og politiet utelukker ikke at det kan ha vært flere personer i den. Foto: Vestfold Interkommunale Brannvesen / NTB
En redningsaksjon pågår mandag kveld ved Ormøy utenfor Tønsberg etter funn av en livløs person i sjøen. En tom båt ble funnet drivende i nærheten, og politiet utelukker ikke at det kan ha vært flere personer i den. Foto: Vestfold Interkommunale Brannvesen / NTB Vis mer
Publisert

– Det er ikke lenger grunn til å tro at det har vært flere i båten, og redningsaksjonen er avsluttet. Alt tyder på at det dreier seg om en ulykke, tvitrer Sørøst politidistrikt.

Det ble iverksatt en redningsaksjon i området da en livløs person ble funnet i sjøen. En tom drev båt i nærheten.

Ifølge Hovedredningssentralen sør (HRS) var det en mindre fritidsbåt. HRS koordinerte en større redningsaksjon med flere båter og helikopter. Det var en stund usikkert om det var flere i båten.

– Sea King fra Rygge, mannskaper fra kystvaktskipet Nornen, redningsskøyta Eivind Eckbo, Røde Kors-båten Veritas samt våre to båter er i innsats. Dykker fra Larvik er i vannet, opplyste Vestfold interkommunale brannvesen.

Mannskaper var også i land på Ormøy for å sjekke noen telt der.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer