En mann i 40-årene kritisk skadd etter voldsepisode i Spydeberg

En mann i 40-årene er kritisk skadd etter å ha blitt knivstukket i Spydeberg Sentrum fredag. En mann i 20-årene er pågrepet i forbindelse med hendelsen.

En mann i 40-årene er kritisk skadd og fraktet til Ullevål sykehus etter å ha blitt knivstukket på busstorget i Spydeberg fredag kveld. Foto: Freddie Larsen / NTB
En mann i 40-årene er kritisk skadd og fraktet til Ullevål sykehus etter å ha blitt knivstukket på busstorget i Spydeberg fredag kveld. Foto: Freddie Larsen / NTB Vis mer
Publisert

– Det er foreløpig ikke kjent om det er en relasjon mellom de involverte. Per nå er det ingen indikasjon på at flere er involvert i hendelsen, skriver Øst politidistrikt på Twitter klokka 1.09 natt til lørdag.

Den fornærmede, en mann i 40-årene, er fraktet til Ullevål sykehus. Hendelsen skjedde på busstorget i Spydeberg like før midnatt fredag.

– Det er vitner til hendelsen. Det pågår etterforskning med avhør og tekniske undersøkelser på stedet, opplyser politiet.

– Vi var på stedet tre minutter etter at vi fikk meldingen. Skadene ser ut til å være alvorlige. Fornærmede har blitt pådratt flere stikk, opplyste operasjonsleder Terje Marstad i Øst politidistrikt til NTB etter at hendelsen fant sted.

Politiet fikk melding om hendelsen klokka 23.58 fredag kveld.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer