En mann er siktet for drap ved Circle K i Bergen

En mann er siktet for å ha drept en mann i 20-årene ved Circle K i Bergen fredag kveld. Ti menn er pågrepet i saken.

En mann er død etter å ha blitt knivstukket ved Circle K ved Danmarksplass fredag kveld. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
En mann er død etter å ha blitt knivstukket ved Circle K ved Danmarksplass fredag kveld. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det opplyser politiet på en pressekonferanse lørdag ettermiddag.

– Ni personer er siktet for kroppskrenkelse, mens en person er siktet for drap på bakgrunn av vitneforklaringer og videoopptak fra overvåkingskamera, sier politiadvokat Trond Eide under pressekonferansen på politihuset i Bergen.

Dødsårsaken ser ut til å være flere stikkskader i overkroppen, opplyser politiet.

– Det kan bli aktuelt med flere pågripelser i saken, og vi har ikke full oversikt ennå. Vi har satt inn store ressurser på saken, og det pågår nå avhør av vitner. De siktede vil bli avhørt i løpet av dagen og morgendagen, sier Eide.

Flere av eller alle de pågrepne er norske statsborgere med utenlandsk opphav, opplyser Eide.

Det var en mann i slutten av 20-årene som døde etter masseslagsmålet fredag kveld. Mannen ble brakt til sykehus og døde der sent fredag kveld av skadene han fikk.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer